Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Umplere santuri nazogeniene

Aspectul estetic al tenului devine una dintre cele mai mari preocupari in secolul actual. Orice persoana isi doreste un ten neted si ferm care sa emane luminozitate si sanatate, aperiente care se pierd cu precadere odata cu atingerea varstei de 30 ani.

Procedura de umplere a santurilor nazogeniene sau nazolabiale corecteaza acele linii inestetice profunde aparute de-o parte si de alta a nasului, care se continua pana la linia buzelor superioare. Cauzele pot fi multiple, aparitia lor fiind datorata in special de imbatranirea pielii si scaderea continutului de colagen, pana la gesticulatia aparuta ca urmare a fumatului sau a zambetului/rasului. De asemenea, expunerea prelungita la soare in lipsa unui factor de protectie, utilizarea de produse cosmetice care imbatranesc pielea prematur, respectiv scaderea si cresterea in greutate ce poate fi remarcata la nivelul fetei, pot duce la necesitatea unei astfel de proceduri cu rezultate imediate.

Cui se adreseaza procedura de umplere a santurilor nazolabiale?

Interventia poate fi realizata atat femeilor, cat si barbatilor, care-si doresc sa previna aparitia unor linii de expresie statice si care nu pot fi ameliorate prin utilizarea de produse cosmetice. Dupa ce aceasta este realizata in mod corespunzator si personalizat, tenul isi va redobandi prospetimea, aspectul neted si tineretea.

Ce presupune interventia?

Umplerea sansurilor nazogenieneeste o interventie care se efectueaza intr-un timp scurt si la care se utilizeaza diferite substante de umplere precum acidul hialuronic, care vor fi injectate in zonele in care sunt prezente santurile nazolabiale.

In functie de profunzimea lor, se va stabili la o discutie in prealabil necesarul substantei utilizate, precum si cantitatea care urmeaza a fi injectata, astfel incat sa se obtina rezultatele dorite si un aspect cat mai natural si uniform in raport cu trasaturile fetei.

Procedura e realizeaza sub anestezie prin aplicarea unei creme, astfel incat sa nu cauzeze niciun disconfort. De asemenea, poate avea atat caracter permanent, cat si temporar, in functie de substanta injectata. Interventia nu produce dependenta, insa poate fi necesara repetarea ei la un interval de maxim 12 luni, mai ales daca se opteaza pentru o modelare temporara la care, dupa atingerea termenului aferent, santurile vor reveni la forma initiala in cazul in care procedura nu este repetata.

Avantajele umplerii santurilor nazogeniene

  • Reda aspectul natural al fetei
  • Evidentiaza chipul
  • Tehnica non-dureroasa si eficienta, cu rezultate pe termen lung
  • Inlatura semnele de imbatranire
  • Previne accentuarea santurilor si formarea liniilor permanente

Efecte adverse dupa procedura de umplere santuri nazogeniene

Dupa efectuarea procedurii, pacientii pot resimti un usor disconfort la nivelul fetei dat de inlaturarea efectului anesteziei. Totodata, timp de cateva zile va puteti confrunta cu vanatai si un usor disconfort local, efecte care vor disparea ulterior urmand ca, rezultatele efective sa apara dupa aproximativ o saptamana si sa dureze timp de 6-12 luni.

Indicatii post-procedurale

In cazul clinicii noastre de estetica dispunem de specialisti pentru procedura de umplere a santurilor nazogeriene care va vor indruma catre stabilirea unei proceduri personalizate ce va va reda aspectul tanar.

Totodata, recomandam evitarea expunerii la efort prelungit, utilizarea de produse cosmetice sau expunere la soare timp de aproximativ 7 zile, respectiv consumul de tutun sau alcool, respectiv alimente fierbinti in primele 2 zile. Bineinteles, medicul va recomanda si analgezice acolo unde este cazul, respectiv modalitati pentru buna ingrijire inainte si dupa interventie, pe care va trebui sa le respectati intru tocmai.

De ce noi?

Pentru ca suntem o clinica estetica specializata care va poate oferi rezultatele mult dorite astfel incat sa va recapatati increderea in propriul corp. De asemenea, oferim un planuri de interventie si tratamente personalizate, adaptate ultimelor cerinte de pe piata, fara disconfort sau alte neplaceri.

Asadar, daca ati luat decizia de reumplere a santurilor nazolabiale, va asteptam la o consultatie ca sa descoperim cea mai buna modalitate de inlaturare a aproblemei dumneavoastra.