Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Foarte multe femei simt nevoia sa isi imbunatateasca aspectul sanilor, mai ales dupa sarcina si alaptare sau dupa fluctuatii de greutate. Acestea sunt principalele motive pentru care sanii isi pierd fermitatea dar, din fericire, cu ajutorul liftingului de sani cu implant, bustul revine la o forma mult mai buna, fara sa se modifice volumul daca nu iti doresti acest lucru. Practic, cu ajutorul liftingului mamar poti sa obtii aspectul dorit al sanilor printr-o interventie simpla si sigura. 

Ce presupune operatie de mastopexie?

Aceasta interventie chirurgicala, mastopexia, reprezinta operatia de ridicare a sanilor. Pacientele care apeleaza la aceasta procedura au posibilitatea de a corecta:

 • sanii lasati (ptoza)
 • asimetriile
 • excesul de piele

Mastopexia are scopul de a inlatura excesul de piele, fara sa intervina neaparat asupra volumului. Totusi, in unele cazuri este nevoie si de marirea sanilor atunci cand nu este suficient volum.

Tipuri de lifting mamar

Exista 4 tipuri diferite de lifting mamar, aceasta clasificare avand la baza numarul de cicatrici care raman dupa interventie. Din fericire, evolutia tehnologiei si a stiintei permite medicilor sa efectueze operatii care nu lasa urme, apeland la procedee moderne care ajuta la mascarea cicatricilor.

 • lifting mamar fara interventie in ceea ce priveste volumul (doar pentru ridicarea sanilor)
 • lifting mamar cu implant mamar – pentru sani lasati, cu volum insuficient
 • lifting mamar pentru ridicarea sanilor si corectarea asimetriilor
 • lifting mamar pentru reducerea marimii sanilor si ridicarea acestora

Beneficii lifting cu implant mamar

 • aspect imbunatatit
 • cresterea increderii de sine
 • sanii raman fermi pentru o perioada indelungata
 • pozitia sanilor este imbunatatita vizibil
 • dispar efectele negative ale sarcinii sau a fluctuatiilor de greutate

Cum se desfasoara procedura?

Liftingul cu implant mamar nu este o procedura chirurgicala complicata, fiind foarte populara printre femeile care doresc sa isi recapete increderea in sine prin imbunatatirea aspectului bustului. Operatia se realizeaza sub anestezie generala si cuprinde doua etape.

In prima faza, medicul chirurg realizeaza o incizie pentru a scoate surplusul de piele laxa. A doua etapa a operatiei o reprezinta integrarea implantului si inchiderea inciziei. Marimea inciziei se discuta inainte cu pacienta, in functie de dorintele acesteia in ceea ce priveste dimensiunea.

Pentru rezultate cat mai bune specialistii recomanda realizarea liftingului mamar impreuna cu implanturi, asta pe ca rezultate sa fie cat mai bune si sanii sa isi pastreze fermitatea o perioada cat mai indelungata.

De ce sa ne alegi pe noi?

Ne caracterizeaza profesionalismul si intelegem importanta unei astfel de interventii chirurgicale, care are un impact fizic – in primul rand, dar si un impact de natura psihologica. Tocmai de aceea, prima intalnire cu noi este una de cunoastere reciproca. In timpul acestei consultantii pacienta primeste raspuns la toate intrebarile sale, iar apoi urmeaza consultul chirurgical pentru a stabili toate detaliile. Procedurile pre-operatorii includ analizele de sange, ecografia, iar apoi urmeaza o consultatie cardiologica.

Perioada postoperatorie nu este deloc una complicata atat timp cat pacienta respecta indicatiile medicului. In primele zile poate sa apara o senzatie de disconfort, insa tehnicile moderne prin care se realizeaza interventiile chirurgicale permite recuperarea rapida, cu disconfort minim, motiv pentru care liftingul mamar cu implant merita efectuat pentru corectarea unor imperfectiuni, acest lucru avand un impact pozitiv asupra celor care simt nevoia sa apeleze la medicul chirurg.

De-a lungul timpului am avut placerea de a colabora cu foarte multe femei care au apelat la lifting mamar si rezultatele au fost intotdeauna pe masura asteptarilor, asa ca te asteptam cu bratele deschise pentru a-ti indeplini dorinta si pentru a te ajuta sa iti recapeti increderea in tine, dar si bucuria de fiecare data cand te privesti in oglinda.

 • specialisti de top
 • rezultate impecabile
 • proceduri sigure, realizate de profesionisti