Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Marire buze (Russian lips)

Procedura de marire buze tehnica russian / butterfly iti poate oferi acel aspect echilibrat si frumos la care ai visat de fiecare data cand te-ai privit in oglinda.

Fie ca dimensiunea buzelor tale nu te multumeste si visezi la buze mai bogate si mai pline, fie ca te confrunti cu o serie de asimetrii genetice, in doar cateva minute poti obtine buze de invidiat prin procedura non-invaziva russian / butterfly lips.

Odata ce ai ales sa beneficiezi de aceasta cu ajutorul unui specialist, vei putea uita de complexe sau de acele produse cosmetice care ti-au oferit efectul mult visat doar partial.

Odata ce ai ales sa beneficiezi de aceasta cu ajutorul unui specialist, vei putea uita de complexe sau de acele produse cosmetice care ti-au oferit efectul mult visat doar partial.

Avantaje

  • Corecteaza asimetriile
  • Procedura non-dureroasa, non-invaziva, cu rezultate pe termen lung
  • Uniformizeaza aspectul tenului
  • Ofera buze pline cu aspect natural
  • Usor de realizat si fara complicatii

Cui se adreseaza

Interventia non-chirurgicala de marire buze poate fi realizata pe orice persoane care-si fac cunoscute aceasta cerinta printr-o programare la cabinetul nostru. Cel mai frecvent in portofoliul nostru sunt clientele, care vor sa-si recapete increderea in sine si care vor sa beneficieze de un aspect tanar si proaspat.

Pentru aceasta procedura asiguram un mediu calduros in care tu sa te simti increzatoare pe mainile specialistilor, dar si confortabil in acelasi timp. Vei beneficia de atentie dedicata si de tot sprijinul in obtinerea rezultatelor dorite.

Ce trebuie sa stii despre interventia de marire a buzelor

Marirea buzelor prin tehnica non-chirurgicala se face prin injectarea unei mici cantitati de acid hialuronic in zonele nedorite. Ne propunem sa-ti oferim mai presus de toate un aspect cat se poate de natural, buze mai pline, dar confortabile in acelasi timp, care sa-ti complementeze aspectul fetei si/sau nevoile personale. Folosim echipamente de inalta calitate, respectiv ace fine si profesionale care sa nu cauzeze traumatisme sau un disconfort major.

Bineinteles, tinem pe deplin la confortul tau si oferim o experienta placuta, alegand sa te consiliem pas cu pas si sa-ti oferim cele mai bune recomandari atunci cand doresti sa oferi volum sau sa echilibrezi aspectul buzelor. De aceea, pentru alege impreuna o concentratie diferita de acid hialuronic astfel incat procedura este una personalizata. Totodata, prin aceasta interventie putem estompa inclusiv ridurile prezente in vecinatatea gurii (dispuse in colturi), asigurand un rezultat uniform si placut pentru zona inferioara a fetei.

Rezultate

Te vei bucura de efectele maririi buzelor cu acid hialuronic imediat dupa prima sedinta. Totusi, cele mai bune rezultate vor fi mai intens vizibile dupa primele zile, moment in care acidul se va stabiliza cu succes, iar inflamatia si vanataile ce apar de regula dupa interventie vor disparea.

In functie de metabolismul tau, rezultatul poate dura chiar si pana la un an si jumatate, dar acest lucru este direct influentat de concentratia de acid, de tipul utilizat, precum si de metabolismul propriu ca urmare al raspunsului corpului la procesul de resorbtie.

Colaborarea cu o clinica specializata

De ce noi? O clienta fericita este pentru noi dovada vie ca facem lucrurile asa cum trebuie. Iar numarul generos de partenere care si-au pus frumusetea in mainile noastre pana acum denota pe deplin profesionalismul si succesul garantat pe care il oferim la fiecare interventie.

Dorim sa-ti oferim si tie posibilitatea de a te simti bine in propria ta piele, motiv pentru care alegem sa investim in formare continua si personalizam fiecare consultatie pentru a ne asigura ca rezultatele sunt cele mai potrivite. Evitam materialele ieftine si de o calitate inferioara care ne-ar putea pune in pericol calitatea procesului de marire buze.

Problemele si dorintele tale sunt importante pentru noi! Asa ca fa-ti o programare si hai sa discutam pe larg despre secretele unui ten frumos, lipsit de semne de imbatranire, si de buze spectaculoase care-ti vor oferi un aer sexy.