Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Atunci când spui implant mamar trebuie să știi că este o interventie chirurgicala care, indiferent de motivul pentru care decizi sa o faci, te va ajuta sa te simti mai bine in pielea ta si iti va reda increderea in propria persoana. Operatia de marire a sanilor foloseste in prezent tehnici moderne care reduc semnificativ perioada de recuperare si disconfortul.

Cand sa apelezi la operatia de marire a sanilor?

 • daca esti complexata de marimea sanilor
 • daca sanii tai sunt asimetrici si acest lucru te deranjeaza
 • daca ai suferit o operatie de masectomie

Cum ma pregatesc pentru o marire a sanilor?

Dacă fumați, încercați să renunțați, deoarece fumatul vă încetinește recuperarea. Renuntare la antiinflamatoare cu 2 saptamani inante, renuntare la anticoncepționale. De asemenea, ar trebui să vă adresați medicului dumneavoastră dacă trebuie să faceți modificări la orice medicament pe care îl luați. De asemenea, este important să fii cât mai în formă posibil pentru a ajuta procesul de recuperare.

Cum vor arăta cicatricile mele de mărire a sânilor?

Locația și forma cicatricilor după mărirea sânilor vor depinde de tipul de incizie utilizat. Medicul are mare grijă să plaseze toate inciziile de mărire a sânilor într-un mod care să le ofere cele mai bune șanse de a deveni cât mai discrete, odată vindecate. Anumiți factori pot afecta modul în care cicatricea se vindecă, cum ar fi structura genetică a cuiva, dieta personală și cât de îndeaproape sunt urmate instrucțiunile postoperatorii. În cele din urmă, cicatricile rezultate sunt de obicei nedetectabile și majoritatea pacienților sunt atât de mulțumiți de rezultatele lor generale încât cicatricile nu reprezintă o preocupare.

Cum ma pregatesc pentru o marire a sanilor?

Implanturile mamare sunt proteze din silicon care se utilizeaza pentru marirea sau reconstructia sanilor, asa numitele silicoane. Operatia de marire a sanilor este realizata de un medic plastician.

Cum alegi tipul implanturilor mamare?

Decizia asta se ia numai impreuna cu specialistul. Odata ce intri in cabinetul medicului, acesta iti va face recomandarile potrivite cu forma corpului si cu trasaturile tale si iti va oferi simulari, in asa fel incat sa alegi dimensiunea implanturilor in cunostinta de cauza, avand toate informatiile.

In ce consta recuperarea dupa implant mamar?

Recuperarea in urma operatiei de marire a sanilor este una usoara, spitalizarea fiind de doar 24 de ore. Tehnicile moderne de efectuare a interventiei chirurgicale reduc la minim disconfortul, durerea, precum si perioada de recuperare. In doar cateva zile, pacientii vor putea sa isi reia activitatile obisnuite, fiind in permanenta legatura cu medicul si beneficiind de suportul total al acestuia. Timpul de recuperare variaza de la o pacienta la alta, insa respectand recomandarile medicului vei reusi sa reduci orice disconfort. O perioada va trebui sa porti o bustiera speciala, in asa fel incat sa te asiguri ca respecti intocmai procedura post-operatorie.

Avantajele implanturilor mamare Motiva

In clinica noastra utilizam cu succes implanturile mamare Motiva, o solutie inovativa care a facut fericite mii de femei pana in prezent. Utilizam cu incredere acest tip de implanturi mamare deoarece:

 • confera o calitate superioara a gelului de umplere, fiind similar cu tesutul mamar natural
 • se muleaza pe tesutul natural
 • forma similara cu cea a sanalui natural, implant mamar ergonomic

Implant mamar Mentor

Mentor este unul dintre cele mai cunoscute branduri de implanturi mamare, oferind rezultate impresionante de-a lungul timpului. In afara de faptul ca acest tip de implanturi mamare ofera numeroase optiuni in ceea ce priveste forma, dimensiunea sau textura, acestea vin cu urmatoare beneficii:

 • fermitate
 • ideale pentru procedurile de reconstructie a sanilor
 • rezultate vizibile imediat
 • senzatie naturala, confort sporit
 • aspect natural

Implant mamar

Compania Polytech este de asemenea apreciata in industrie, asa ca utilizam si aceste produse de top care sunt foarte dorite de femei in realizarea interventiei.

Polytech se remarca prin:

 • senzatie naturala la atingere
 • calitate superioara
 • rezistenta la actiuni chimice si mecanice

Ce presupune procedura de implant mamar?

Interventia chirurgicala nu este una complicata si dureaza de la 60 pana la 90 de minute in cele mai multe cazuri. Aceasta se efectueaza sub anestezie generala. Operatia presupune cateva incizii locale, fiind 3 metode diferite de introducere a implantului:

 • inframamar (incizie sub sani)
 • periareolar (incizie in jumatatea inferioara a areolei)
 • transaxilar (incizie in axila)

Beneficiile efectuarii implantului mamar

Operatia de marire a sanilor cu ajutorul implanturilor mamare iti ofera o serie de beneficii pe care le vei aprecia din prima zi:

 • incredere de sine sporita
 • aspect imbunatatit al sanilor
 • corectie imediata a micilor defecte sau asimetrii
 • sani mariti

Pentru a beneficia de suportul nostru, programeaza chiar acum o vizita la clinica noastra. Iti punem la dispozitie un cadru favorabil pentru luarea celor mai bune decizii alaturi de un medic estetician cu rezultate remarcabile. Experienta acestuia si tehnicile moderne sunt cheia catre un boost de incredere si catre un aspect imbunatatit.