Marhaba Aesthetic este o clinică specializată în chirurgie estetică, la care poți găsi cele mai bune soluții, proceduri și intervenții pentru ca tu să arați exact așa cum ți-ai dorit, dar mai ales pentru a putea corecta orice imperfecțiune a feței, sânilor sau corpului.

Despre Noi

Marhaba Aesthetic înseamnă medici specialiști în chirurgie plastică care îți pun la dispoziție întreaga la experiență în așa fel încât tu să te transformi într-un pacient fericit, încântat de tot ceea ce vede mai apoi în fața oglinzii. Intervențiile noastre nu sunt standardizate, ci aplicăm fiecărui pacient în parte acea soluție de tratament personalizată pentru a corecta micile imperfecțiuni.

Clinica Marhaba Aesthetic se află situată in zona Nordului, într-o clădire ultra modernă, cu cele mai performante tehnologii, care îi oferă pacientului siguranță, confort, dar mai ales acel mediu primitor de care are nevoie ori de câte ori își dorește să se simtă „acasă”. Ne place să credem că pacienții noștri sunt oaspeții noștri cei mai de seamă, așa că pornind de la servicii și până la atenția acordată mediului de lucru, totul înseamnă responsabilitate, soluții viabile, înseamnă performanță, dar mai ales respect față de pacient.

Printre serviciile noastre pentru ea, enumerăm intervențiile de implant mamar, lifting și implant mamar, rinoplastie, lifting facial, abdomnioplastie și liposucție, implant fesier, dar și numeroase alte proceduri non invazive.

Bineînțeles, clinica de chirurgie estetică Marhaba Aesthetic oferă servicii și pentru el. Ginecomastie, rinoplastie, otoplastie, îngroșare penis, blefaroplastie, abdominoplastie totală, dar și alte intervenții non invazive completează lista de servicii pentru el.

La Marhaba Aesthetic oferim și soluții de chirurgie plastică și reconstructivă, astfel că „reparăm” sindromul de canal carpian, reparare tendon, excizie formațiuni tumorale, deget în resort, maladie dupuytren, sindrom guyon, excizii alunițe și lipoame.

Marhaba Aesthetic este clinică de chirurgie estetică cunoscută din România, iar intervențiile realizate până în prezent sunt cartea noastră de vizită. Ne place să credem că orice pacient trebuie să iasă din cabinetul nostru perfect mulțumit și mai ales încântat cu imaginea la care am contribuit și noi. Medicii noștri sunt de renume național și internațional, iar în același timp garantăm intervențiile operatorii în cadrul unei echipe disciplinare, compuse din mai mulți medici specialiști.

Orice tratament sau procedură se face cu responsabilitate și mai ales după un consult prealabil. Medicii noștri sunt alături de pacienți și îi îndrumă așa încât să aleagă soluțiile cele mai bune, cele mai sigure și care să însemne o recuperare cât mai rapidă.

Te așteptăm la Marhaba Aesthetic, locul unde imaginea ta se transformă în ceea ce îți dorești, locul unde poți apela cu încredere la cei mai buni specialiști de chirurgie estetică.

Serviciile Noastre

Marhaba Aesthetic înseamnă servicii de cea mai bună calitate, înseamnă tratamente și proceduri non invazive, dar mai ales înseamnă clinica cu medici specialiști în soluțiile de frumusețe pentru ea și pentru el.

Serviciile clinicii Marhaba Aesthetic – clinică de chirurgie estetică înseamnă pe de altă parte și proceduri non invazive, dar și chirurgie plastică și reconstructivă.

Te așteptăm la Marhaba Aesthetic pentru a beneficia de cele mai bune soluții de tratament.