Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Umplere cearcane

Cearcanele sunt printre cele mai frecvente semne ale imbatranirii pielii. In cele mai multe situatii apar la o varsta inaintata si se remarca sub forma unor pete inchise la culoare si/sau ochi lipsiti de vitalitate, alaturi de riduri inestetice care-ti pot afecta stima de sine. Din pacate, in marea majoritate a situatiilor ele nu pot fi prevenite indeajuns, dar cu ajutorul specialistilor nostri putem interveni asupra lor in mod eficient astfel incat sa-ti capeti expresivitatea.

Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai folosite tehnici moderne fara durere, ajutand la estomparea deficientelor prezente in zona oculara. Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, hai sa gasim o solutie impreuna! Programeaza-te chiar acum la o consultatie in cabinetul nostru!

Cauzele aparitiei cearcanelor

 • Imbatranirea prematura
 • Oboseala acuta
 • Mostenire genetice
 • Iritatiile si alergiile oculare
 • Contactul cu anumite vicii
 • Expunerea prelungita la radiatiile solare etc.

Avantaje umplere cearcane

 • Procedura simpla, usor de realizat la orice varsta
 • Adecvata atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor
 • Reda prospetimea si luminozitatea ochilor
 • Fara durere, fara interventii chirurgicale ce pot fi anevoioase sau inconfortabile
 • Rezultate rapide si de durata samd.

Cand se aplica tratamentul de umplere asupra cearcanelor?

Procedura de umplere cearcane poate fi efectuata oricand simti nevoia, in special atunci cand zona devine intunecata, lipsita de luminozitate, cu riduri etc. Cu cat este efectuata mai repede, cu atat poti preveni mai simplu ca cearcanele sa devina o adevarata trauma pentru psihicul tau.

Totodata, prin aceasta interventie avem inclusiv posibilitatea de a uniformiza aspectul tenului, ce poate fi semnificativ rejuvenat si imbunatatit chiar si prin alte tehnici estetice de ultima generatie (injectare botox, terapia vampir etc.).

Dispunem de o experienta vasta si de numeroase proceduri de rejuvenare ce-ti pot reda tineretea in doar cateva minute, fara durere si fara griji. Bineinteles, putem lua in calcul si procedurile chirurgicale menite sa alunge definitiv o serie de probleme ale tenului sau ale corpului, lucru pe care-l vom analiza impreuna si asupra caruia vom conveni la o analiza personalizata.

Interventia de umplere cearcane

Inainte de efectuarea procedurii de umplere cearcane se va realiza o consultatie astfel incat sa putem stabili care sunt zonele asupra carora trebuie sa ne concentram si care este cea mai buna solutie pentru a obtine rezultate vizibile remarcabile. Ulterior, urmeaza sa anesteziem zonele problematice si folosim ace de mici dimensiuni pentru umplerea dermica cu acid hialuronic a cearcanelor. Te asiguram ca disconfortul resimtit va fi unul minim, astfel incat intreaga experienta sa devina o adevarata placere pentru tine. In general, lucram cu atentie, delicatete si rabdare, pentru a nu resimti interventia specialistului.

Pentru acest proces nu va trebui sa aloci decat cateva minute din timpul tau, iar privirea ta tanara si ferma ne va multumi negresit ulterior, prin cele mai bune rezultate.

Efecte adverse

Efectele adverse ce pot aparea dupa umplerea dermica a cearcanelor sunt aceleasi ca la alte proceduri estetice non-invazive: vanatai, inflamare usoara.

Bineinteles, ele dispar dupa aproximativ 3 zile, iar ulterior iti vei putea relua practicile tale obisnuite in timp ce te vei bucura de un aspect odihnit si plin de vitalitate.

Durabilitatea rezultatelor

O astfel de procedura asigura rezultate pe termen lung, de pana la 12 luni, iar aceasta durata variaza de la un organism la altul. Sigur, specialistii nostri se vor asigura ca vor stabili cea mai buna tehnica, la care se vor utiliza echipamente si metode de lucru de ultima generatie, care vor conferi rezultatele mult asteptate. Dupa aceasta perioada te asteptam din nou cu caldura in cabinetul estetic, pentru a reface procedura sau pentru a gasi noi optiuni potrivite.

Umplerea cearcanelor este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti lua pentru a atenua semnele oboselii si ale imbatranirii.