Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Pentru a estompa efectele imabtranii pielii, procedura de mini lifting facial este o idee foarte buna, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Aceasta interventie ofera un aspect mult imbunatatit al fetei prin ameliorarea ridurilor si recastigarea aspectului ferm al acesteia. Mini liftingul facial este o procedura minim invaziva, mult mai usoara decat cea de lifting.

Pacientii care pot apela la mini lifting facial:

  • persoane care vor o imbunatatire in zona mediana a fetei
  • pacienti cu varsta cuprinsa intre 30-40 de ani
  • pacienti care nu au probleme majore (pielea extrem de laxa etc.)

Procedura de mini lifting facial nu corecteaza defecte mari, precum pungi mari sub ochi, barbie dubla sau altele de acest fiind, fiind indicata acelor persoane care doresc sa amelioreze semnele trecerii timpului fara interventii radicale.

Avantaje ale procedurii de mini lifting facial:

  • procedura este minim invaziva
  • recuperarea este foarte usoara
  • efecte imediate si sigure
  • aspect intinerit al fetei
  • pielea isi recapata fermitatea
  • rezultate cu aspect natural
  • disconfort minim dupa interventia chirurgicala

Operatia de mini lifting facial

De cele mai multe ori procedura de mini lifting facial se face sub anestezie locala, nefiind necesara anestezia generala. Practic, prin aceasta interventie se produce o repozitionare acele zone ale fetei care sunt afectate de procesul de imbatranire. Inciziile sunt foarte mici, iar cicatricile nu sunt la vedere, astfel ca pacientii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la acest lucru.

Pentru ca vorbim despre o interventie chirurgicala minim invaziva, rezultatele nu sunt atat de evidente ca in cazul unui lifting traditional, motiv pentru care este o operatie recomandata pentru pacientii cu varsta intre 30 si 40 de ani, a caror piele are inca elasticitate si trebuie corectate doar afectiuni minore.

De ce sa ne alegi pe noi?

Este foarte important ca atunci cand decizi sa faci o schimbare legata de aspectul fizic, sa alegi persoanele si specialistii potriviti care sa te indrume la fiecare pas. Chiar daca operatia de mini lifting facial este putin invaziva, e esential sa beneficiezi de sprijinul unui adevarat specialist. Poti programa chiar acum o prima consultatie pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre operatia de mini lifting facial si pentru a lua decizia cea mai buna pentru tine.

Noi te asiguram de toata disponibilitatea si deschiderea noastra, in asa fel incat sa beneficiezi de informatii pretioase care sa te ajute sa optezi pentru proceduri care ti se potrivesc, realizate de un profesionist in acest domeniu. Rezultatele de pana acum ne recomanda si ne fac optiunea numarul 1 pentru pacienti din toata tara. Inaintarea in varsta este un proces frumos, insa pielea este afectata intotdeauna de riduri si de pierderea elasticitatii. Cu ajutorul mini liftingului facial poti sa ii dai un boost acesteia, pentru a-ti recapata trasaturile fine din zona mediana a fetei.