Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Lifting cu fire PDO

Privitul in oglinda nu trebuie sa se transforme intr-o clipa de depresie sau intr-un moment in care semnele de imbatranire iti marcheaza existenta si frumusetea fizica. Pometii lasati, ridurile, lipsa de stralucire si luminozitate, dar si multe alte defecte estetice perfect normale pot fi modelate cu succes prin intermediul procedurii non-invazive de lifting cu fire PDO.

Aceasta presupune introducerea unor fire in zonele afectate care, se vor mentine in locul respectiv la inlaturarea acului. Interventia permite conturarea fetei prin efectul mult visat de lifting, ce alunga semnele de imbatranire si-ti reda aspectul tanar si luminos pe care l-ai visat.

Cand este necesara procedura?

Liftingul cu fire PDO se poate realiza in mai multe domenii de activitate si in diferite scopuri. Printre ele vei intalni:

 • Inlaturarea liniilor fine si a ridurile aparute ca urmare a trecerii timpului sau dupa diferite interventii
 • Modelarea fetei si a gatului
 • Defecte genetice de expresie
 • Conturarea sprancenelor, a buzelor, si sublinierea expresivitatii acestora etc.

Totodata, ea este ideala a fi efectuata inca de la aparitia primelor semne de rejuvenare faciala, prevenind necesitatea ulterioara a unor interventii chirurgicale mult mai complexe si/sau mai costisitoare.

Avantajele liftingului cu fire PDO

Firele PDO sunt denumite si fire de suspensie sau fire rebsorbante, ceea ce ofera posibilitatea specialistilor de a inlatura posibilul disconfort sau eforturile necesare la interventiile chirurgicale de lifting, ori la procedura cu fire clasice.

Procedura iti ofera asadar nenumarate beneficii dintre care amintim:

 • Vindecare mult mai rapida
 • Interventia se realizeaza intr-un timp scurt si este lipsita de disconfort pre sau post-operator
 • Se poate aplica pe mai multe zone
 • Reface si remodeleaza trasaturile estetice
 • Determina productia de substante ce contribuie la mentinerea sanatoasa a pielii pe termen lung (colagen, elastina)
 • Procedura sigura si moderna cu rezultate garantate
 • Permite combinarea cu mai multe tehnici si proceduri estetice de infrumusetare

Cum se realizeaza interventia de lifting cu fire PDO?

Inainte de toate, primul pas pentru un rezultat de succes e sa ai parte de o intrevedere cu specialistul unde conditia si nevoile tale sa fie analizate in detaliu. Specialistul iti va putea preciza daca rejuvenarea dorita este posibila prin intermediul procedurii de lifting cu fire PDO sau daca este necesar sa apelezi la lifting facial cirurgical.

In cazul in care se confirma aceasta interventie si v-a fi derulata propriu-zis, medicul va determina conturarea fetei prin introducerea firelor PDO cu ajutorul acelor sterilizate, pe surprafata dezinfectata si anesteziata in prealabil. Ele vor fi corelate cu tesuturile superioare de la nivelul urechii sau ale scalpului, astfel incat pielea sa capete un aspect mai bine conturat si mai tanar. Procesul de refacere dupa interventie este de aproximativ o luna, iar micile leziuni aparute ca urmare a procedurii vor fi nesesizabile dupa cateva zile, cu respectarea recomandarilor de rigoare din partea specialistului.

Rezultatul este unul de durata si cu beneficii pe termen lung, liftingul cu fire PDO ducand la stimularea productiei de colagen care determina implicit dobandirea si pastrarea unui aspect sanatos ce va fi complimentat cu succes o vreme indelungata.

De ce sa apelezi la noi?

Stim cat de important este atunci cand alegi sa faci o schimbare semnificativa, sa te poti increde in adevarati specialisti care pot evidentia cea mai buna versiune a ta. Noi iti garantam:

 • Transparenta si seriozitate
 • Specialisti empatici, prietenosi, care-ti vor sugera si vor intreprinde proceduri personalizate, adecvate trasaturilor si nevoilor tale
 • Utilizam materii prime si materiale de cea mai buna calitate, omologate
 • Ne axam pe rezultate, iar clientii nostri sunt cartea noastra de vizita
 • Respectam in mod riguros protocoalele din domeniul medical etc.

Procedura de lifting cu fire PDO este o interventie care-ti poate reda tineretea atat pe chip, cat si in suflet. Daca ai ales sa faci acest pas, te asiguram ca echipa noastra te va primi cu bratele deschise si te va ajuta sa-ti evidentiezi cea mai buna versiune a ta.