Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Operatia de reductie mamara este una necesara atunci cand nu te simti bine in pielea ta. Aceasta interventie presupune reducerea dimensiunii sanilor atunci cand acestia sunt prea mari in proportie cu restul corpului tau.

De ce sa apelezi la reductie mamara?

Operatia de micsorare a sanilor poate fi uneori necesara pentru a evita anumite probleme de sanatate, iar alteori femeile apeleaza la aceasta strict pentru aspect, in asa fel incat sa isi recapete increderea in sine si sa obtina bustul la care au visat intotdeauna.

Sanii mult prea voluminosi sunt si foarte grei, iar acest lucru poate sa puna o reala presiune asupra coloanei vertebrale, cauzand dureri si probleme in timp. De asemenea, cand vine vorba de aspect, sanii foarte mari nu sunt neaparat atragatori si vei gasi dificil sa imbraci anumite haine.

De asemenea, reductia mamara este necesara atunci cand sanii voluminosi sunt cazuti, pentru a le reda acestora fermitatea si o pozitionare mai buna. Asimetriile pot sa fie si ele corectate cu ajutorul acestei proceduri chirurgicale.

Beneficii ale reductiei mamare

 • aspect al bustului mult imbunatatit
 • eviti presiunea in exces asupra coloanei vertebrale
 • scapi de disconfort
 • sanii devin mai fermi
 • aspect mai placut datorita faptului ca devii mai bine proportionata

Cum se desfasoara procedura de reductie mamara?

Mamoplastia de reductie, asa cum este denumita in termeni de specialitate operatia de miscorare a sanilor, este o procedura chirurgicala ce se realizeaza numai sub anestezie totala. In timpul operatiei, chirurgul indeparteaza pielea si tesutul adipos in exces. De cele mai multe ori e nevoie si de mutarea pozitiei areolei si a mamelonului, in asa fel incat bustul sa capete un aspect mai ferm si sanii sa fie ridicati. Pentru rezultate si mai bune, in unele cazuri se recomanda efectuarea liftingului mamar.

Recuperarea postoperatorie

Perioada de recuperare este destul de scurta, asta deoarece tehnicile moderne pe care le utilizam si indrumarile oferite pacientelor reduc gradul de disconfort. Sensibilitatea va fi ceva mai ridicata in primele zile dupa operatie, insa dupa aceea aceasta senzatie va fi diminuata considerabil. Este important sa urmati sfaturile specialistului pentru ca recuperarea sa fie rapida si fara probleme.

Schimbari importante dupa operatie

De obicei, pacientele care apeleaza la procedura de reductie mamare vin in cabinetele medicilor cu foarte multe frustrari si complexe generate de aspectul bustului. Tocmai de aceea, rezultatele impecabile pe care le livram in urma interventiilor efectuate vin cu o serie de schimbari in bine – care contribuie la o alta stare de spirit a pacientei:

 • forme mult mai armonioase
 • aspect vizibil imbunatatit
 • disconfort emotional redus
 • disconfort fizic redus
 • iti recapeti capacitatea de a face cu usurinta anumite activitati sportive
 • dureri de spate ameliorate
 • poti purta orice tip de haine

Operatia de micsorare a sanilor este una dintre cele mai de succes interventii chirurgicale, asta datorita gradului de satisfactie pe care il produce. Dupa efectuarea reductiei mamare o sa iti recapeti increderea in propria persoana, iar de fiecare data cand te vei privi in oglinda o sa ai satisfactia ca ai facut cea mai buna alegere.

Este important sa lucrezi cu specialisti in acest domeniu, iar noi iti punem la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, precum si toata deschiderea – in asa fel incat operatia sa aiba rezultatele dorite de tine. Garantam profesionalism si calitate, iar pacientele fericite de pana acum sunt dovada seriozitatii si a serviciilor premium pe care le oferim cu drag. Contacteaza-ne imediat ce ai luat decizia de a cere sfatul unui medic specialist, iar noi iti venim in sprijin cu toata experienta si cu toate cunostintele noastre – pentru ca aspectul tau sa devina si mai placut si pentru a-ti recapata confortul psihic.