Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Reconturare mandibulara (Jawline conturing)

Reconturarea mandibulara este una dintre procedurile estetice cheie pentru un ten frumos si perfect echilibrat. Iar daca te-ai confruntat de-a lungul vietii cu o serie de traumatisme sau esti afectata de trecerea de varsta de 30 ani care a dus la lasarea pometilor, aparitia ridurilor si deformarea conturului mandubilar, medicii esteticeni din cadrul clinicii noastre iti pun la dispozitie numersoase solutii invazive ca sa te bucuri de aspectul de odinioara.

Procedura poate corecta profilul fetei si sa defineasca punctele forte prin injectarea de fillere care vor contribui la obtinerea unui ten catifelat, suplu si neted, vizibil subtiat si evidentiat ca la 20 ani. Asa ca, desi este imposibil pentru fiecare dintre noi sa putem preveni anumite schimbari ale trasaturilor, avem puterea de a interveni atunci cand aspectul estetic nu ne mai multumeste si sa ne recapatam fermitatea, aspectul plin de feminitate, inspirat de vedetele de la Hollywood.

Cui se adreseaza?

 • Este o procedura la care apeleaza in special femeile, dar poate fi realizata si in cazul barbatilor
 • Celor care doresc sa uniformizeze aspectul fetei
 • Pentru corectarea asimetriilor
 • Tenului lipsit de vitalitate, lasat, lipsit de fermitate, cu riduri

Avantajele procedurii de reconturare mandibulara

 • Neinvaziva, non-chirurgicala
 • Rezultate imediate
 • Defineste aspectul chipului
 • Efect indelungat
 • Disconfort minim
 • Poate fi combinata cu alte proceduri de remodelare faciala

Efectele procesului

Alegand sa urmezi procedura de reconturare mandibulara (Jawline conturing) unul dintre principalele beneficii e ca nu va mai trebui sa experimentezi un disconfort mai mare care necesita implicit o recuperare mai grea, asa cum este interventia chirurgicala de modelare.

De asemenea, primele efecte le vei resimti imediat, in doar cateva minute. Pot aparea o serie de vanatai locale sau un mic disconfort dat de introducerea substantei active, de care vei uita in maxim 24-72 ore.

Rezultatul va fi temporar si poate dura chiar si pana la 1 an jumatate, in functie de fiecare organism in parte.

Cum are loc interventia de reconturare mandibulara

Interventia este una personalizata si are loc numai dupa o analiza fizica in prealabil a pacientei, respectiv o serie de discutii pre-operatorii. Medicii nostri sunt transparenti si prietenosi, astfel incat te vor indruma pas cu pas referitor la modul cum va decurge procedura in diferite momente.

De asemenea, recomandarile lor pot include injectarea de substanta activa intr-un procent mai redus sau mai ridicat, in functie de trasaturile, dorintele si nevoile tale, astfel incat conturul sa fie unul uniform si natural.

Contraindicatii dupa interventia de reconturare mandibulara

In general, nu sunt efecte adverse dupa interventia de reconturare mandibulara. Insa, printre recomandarile post-operatorii pe care le facem celor care aleg sa apeleze la noi pentru aceasta procedura iti reamintim:

 • Evitarea administrarii unor tratamente pentru reumplerea dermica
 • Evitarea medicamentelor pe baza de ibuprofen si/sau acetaminofen
 • Evitarea substantelor sau a medicamentelor pe baza de vitamina E

De ce sa apelezi la specialisti

Atunci cand nu este executata in mod corect, reconturarea mandibulara poate denota un efect de scurta durata sau poate duce la crearea unor asimetrii si mai profunde. De aceea, iti sugeram sa alegi pentru interventia estetica doar specialisti de top care iti pun la dispozitie in mod exclusiv o experienta personalizata, adaptata chipului tau. Dupa caz, la noi vei putea apela cu incredere pentru diferite tehnici de remodelare faciala care iti vor putea redefini complet linia tenului fara durere si fara necesitatea interventiilor chirurgicale.

Reconturarea mandibulara (Jawline conturing) este un prim pas catre afirmarea chipului tau, un contur mai ferm, un ten mai suplu si mai plin de vitalitate. In plus, eficienta rezultatelor obtinute se poate intinde pe un termen indelungat, prevenind accelerarea imbatranirii si contribuind la diminuarea imperfectiunilor. Asadar, ia legatura cu specialistii nostri ca sa descoperi urmatorul pas catre frumusete.