Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Lifting buza superioara  – o interventie chirurgicala din ce in ce mai populara. Aceasta procedura este una simpla si rapida care corecteaza cu succes anumite defecte din aceasta zona. Fie ca buzele sunt asimetrice sau disproportionate din nastere sau ca exista defecte din cauza injectarii cu acid hialuronic, liftingul poate sa imbunatateasca semnificativ aspectul fizic in astfel de cazuri, oferind acea simetrie pe care o cauti.

Pacienti care necesita aceasta interventie chirurgicala:

 • buza de sus prea subtire
 • buza superioara lunga si subtire
 • asimetrii intre buza superioara si cea inferioara
 • asimetrii intre partile buzei superioare
 • volum excesiv al buzei superioare din cauza acidului hialuronic injectat in cantitate prea mare
 • semne vizibile de imbatranire in jurul gurii

Aceasta interventie chirurgicala este comuna atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor care au complexe din cauza aspectului neplacut al buzei superioare. Odata cu aceasta operatie, distanta dintre buza de sus si nas devine mai mica, capatand astfel un aspect imbunatatit al fetei.

Buzele reprezinta o parte a corpului care intotdeauna iese in evidenta, asa ca, cu cat acestea arata mai bine, cu atat profilul va fi mai placut ca aspect. Pentru a evita deformarile ce pot sa apara in urma injectarii cu acid hialuronic, o varianta mai buna este liftingul, fiind o procedura cu rezultate pe termen lung.

Avantaje lifting buza superioara

 • aspect mai voluminos al buzei superioare
 • aspect general intinerit

Operatia de lifting a buzei superioare contribuie in mod decisiv la un aspect mult imbunatatit, asta deoarece asimetriile o sa fie corectate prin intermediul acestor proceduri, iar micile defecte o sa dispara.

Operatia de lifting buza superioara

Aceasta procedura este una minim invaziv si se realizeaza sub anestezie locala. Cicatricile nu o sa fie vizibile, asta deoarece inciziile se realizeaza in pliul natural dintre buza de sus si nas. Asadar, rezultatul va fi unul mai mult decat satisfacator, fara ca interventia sa lase vreo urma. Rezultatele se pot observa imediat si sunt permanente, asa ca daca alegi impreuna cu medicul inca de la inceput cum vrei sa arate buza superioara, vei beneficia de pe urma acestei operatii pentru tot restul vietii. Operatia in sine dureaza maxim o ora si nu e nevoie de spitalizare, fiind o procedura simpla.

Recuperare dupa liftingul buzei superioare

Perioada de recuperare dureaza aproximativ 3-5, timp in care singurul inconvenient este un edem care apare la nivelul buzei superioare. Acesta dispare in aproximativ 14 zile, iar rezultatele se pot observa imediat. Este important ca in aceste zile pacientul sa aiba o igiena corespunzatoare si sa respecte indicatiile medicului specialist, insa disconfortul este minim in cazul acestei interventii chirurgicale.

Dupa ce edemul dispare complet, cicatricea poate sa fie observabila o perioada de pana la un an, insa dupa aceea inciziile devin insesizabile, iar rezultatele sunt cele finale. Pentru a contribui la disparitia urmelor in timp cat mai scurt pacientii pot sa utilizeze diverse unguente prescrise de medic.

 • curatarea zonei cu ser fiziologic
 • utilizarea de unguente in primele zile dupa operatie
 • nu se folosesc pansamente

De ce sa ne alegi pe noi?

Operatia de lifting a buzei superioare este una care iti schimba semnificativ aspectul, imbunatatind zona fetei cu ajutorul unor corectii importante. Medicul specialist din cadrul cabinetului nostru a efectuat numeroase astfel de interventii chirurgicale, rezultatele fiind maxime. Alaturi de noi vei reusi sa obtii rezultatele pe care le doresti si o sa te bucuri de fiecare data de imaginea pe care o afisezi in oglinda. Daca vrei sa faci o schimbare cu adevarat reusita, contacteaza-ne si vino sa ne cunoastem. Inca de la prima consultatie vom sti exact ce e de facut si care sunt variantele potrivite pentru tine, in functie de trasaturi si obiective.