Programează-te acum rapid!

Nu ești din București? Nu este problemă programază-te acum pentru o consultație online gratuită.

Lifting brazilian- interventia ce a cucerit femeile din intreaga lume, fiind o procedura chirurgicala care imbunatateste aspectul feselor prin oferirea unui boost semnificativ. Fundul bombat pe care il doresc majoritatea femeilor, insa nu reusesc sa il obtina din cauza geneticului sau pentru ca nu reusesc sa aibă un program strict in acest sens, nu mai este doar o dorinta pe care nu indraznesti macar sa o rostesti. Iti poti transforma visul in realitate cu ajutorul liftingului brazilian de fese prin transfer de grasime BBI.

Cu ajutorul acestei interventii vei obtine o proportionare mult mai buna a intregului corp, asta deoarece marirea posteriorului te va ajuta sa obtii o talie de viespe, iar feselor vor fi mult mai ferme. Asadar, vorbim despre doua avantaje majore:

  • fese mai mari si mai ferme
  • corp mai bine proportionat prin ingustarea taliei

Persoanele care vor obtine rezultate maxime:

  • persoane tinere
  • persoane cu o elasticitate buna a pielii

Trebuie sa tinem cont de faptul ca persoanele cu foarte multe kilograme in exces nu sunt neaparat eligibile pentru realizarea procedurii de lifting a feselor, asta pentru ca pielea trebuie sa aiba o calitate care permite remodelarea. Liftingul brazilian al feselor e o interventie chirurgicala pentru conturarea corpului intr-un mod armonios si placut.

Avantaje ale liftingului brazilian de fese

Pentru marirea feselor mai exista si optiunea de implant, insa liftingul brazilian cu grasime proprie permite eliminarea grasimii din zonele afectate si injectarea acesteia in fese pentru a obtine rezultatele dorite.

Astfel, principalele avantaje ale liftingului brazilian sunt:

  • aspect mult mai natural pentru ca se utilizeaza numai grasime din propriul corp
  • eliminarea tesutului adipos din zonele in care nu se doreste prezenta acestuia (abdomen, solduri etc.)
  • rezultate imediate fara cicatrici si semne sau cu urme aproape insesizabile
  • dureri minime datorita tehnicilor moderne utilizate

Procedura de lifting brazilian al feselor prin transfer de grasime

In timpul operatiei de lifting brazilian al feselor pacienta se afla sub anestezie generala. De obicei, o astfel de interventie se intinde pe durata a aproximativ 3 ore. In primul rand, se extrage grasimea (liposuctie) din zonele vizate, acolo unde este o cantitate mai mare de tesut adipos, iar apoi – dupa anumite etape speciale – se injecteaza in fese. Cicatricile in urma acestor incizii sunt foarte mici, iar un profesionist in domeniu le va realiza in asa fel incat acestea sa nu fie la vedere.

Dupa operatie pacienta trebuie sa poarte un pantalon care sa asigure compresie in zona feselor.

Perioada de recuperare dupa operatia de lifting brazilian al feselor

Dupa operatia de lifting brazilian al feselor, pacietna trebuie sa isi acorde un timp suficient de odihna, sa se hidrateze corespunzator si sa aiba o dieta echilibrata. Toate acestea conduc catre intarirea sistemului imunitar, fapt ca va ajuta la o vindecare rapida. De asemenea, efortul fizic trebuie evitat cu desavarsire in primele zile pentru a-ti ajuta corpul sa se refaca. Durerile nu vor fi foarte mari, mai ales daca ai grija sa nu pui presiune pe zona feselor. Este recomandat sa dormi pe burta in perioada de recuperare.

Iti stam la dispozitie cu un medic specialist care te va ajuta sa obtii formele dorite si sa ajungi in sfarsit sa ai corpul la care ai visat intotdeauna. Beneficiind de sfaturile si recomandarile acestuia, procesul va fi unul mult mai usor si care va conduce catre rezultatul dorit. Te asiguram de servicii de calitate si de consultatii eficiente pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la dimensiunea feselor dupa operatie. Apeleaza la servicii de top pentru a obtine rezultate pe masura. Cu noi, totul e mai simplu, iar obiectivele tale vor fi atinse fara nicio indoiala.