Implant Mamar in Rate

Suna Acum pentru mai multe detalii!

0759 145 705

Informatii si programari rapide

Despre Serviciile de Implant Mamar in Rate

Cu o investitie de peste 2 milioane de euro in tehnologie si aparatura de ultima generatie, Marhaba Aesthetic va ofera implant mamar cu plata in rate. Aprobare in 10 minute. 100% online. Varsta minima de 18 ani. Venit lunar minim 1524 lei. Perioada 6 luni – 5 ani.

Alegerea corectă a medicului este importantă
pentru siguranța și sănătatea ta!

De aceea am ales să colaborăm
cu cei mai buni medici!

Alături de noi veți beneficia de cele mai bune servicii pentru că fiecare medic chirurg estetician din clinica noastră este supraspecializat pe o anumită intervenție de estetică medicală.

Vino la clinica noastra si profita de noile
reduceri si promotii!

Serviciile noastre sunt apreciate de toti pacientii nostri!

Aparatura de ultima generatie!

Clinica noastră este echipată cu cele mai avansate și cele mai noi dispozitive medicale, instrumente și echipamente pentru că ne dorim să oferim clienților noștri cea mai bună experiență și acces la cele mai bune tratamente.

Recomandati
peste tot!

Am investit peste 2 milioane de euro in tehnologie medicala de ultima generatie, iar medicii nostri primari si specialisti au cea mai buna pregatire in domeniu, experienta nationala si internationala in chirurgie plastica si estetica, inclusiv cazuri complexe finalizate cu succes.

Cei mai buni medici esteticieni

În clinica noastră puteți găși medici cu supraspecializare pe fiecare tip de tratament de estetică medicală. Fiecare medic are pregătire solidă si un CV cu multiple cazuri internaționale finalizate cu succes.

Clinica de LUX cu dotari premium

Vă așteptăm într-un spațiu ultra modern, amenajat la cele mai înalte standarde, confortabil, primitor și sigur. Încă de la intrare, veți avea sentimentul că ați făcut cea mai bună alegere.

Avem deosebită plăcere de a colabora cu Dr. Radu Despa!

Medic specialist în Chirurgie Plastică

- Este în prezent unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România.

- Radu Despa este medic chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie, cu o vastă experiență medicală. Acesta transformă „chipuri”, remodelează corpuri și asta pentru că întotdeauna își dorește pacienți mulțumiți.

- A reușit să își demonstreze talentul prin numeroasele cazuri complexe și complicații rezolvate in spitalele de urgenta cum ar fi Elias, Floreasca si Spitalul de Arsi.

- În prezent se ocupă inclusiv cu formarea și pregătirea de noi generații de chirurgi plasticieni.

- Activitatea profesională se completează frecvent cu studii științifice și participări la congrese, workshop-uri și cursuri de specializare internaționale.

- Aparatură și tehnologie de ultima generație și tehnici chirurgicale moderne.