Marhaba Aesthetic

CLINICĂ DE ESTETICĂ BUCURESTI

OFERTĂ LIMITATĂ DE BUN VENIT!

Lasă-te pe mâna
celor mai buni
în domeniul de estetică!

PLATĂ ÎN RATE

(plata în rate se poate efectua la noi, fără să fie necesar să mergeți la bancă)

Tip Serviciu
Pret Vechi
Pret Nou

Implant Mamar Simplu

5000 euro

 3800 euro

Ridicare cu Implant

6000 euro

4800 euro

Reductie Mamara (micsorare si remodelare sani)

5500 euro

4500 euro

AM ALES SĂ COLABORĂM
CU MEDICI DE TOP

Echipa noastra multidisciplinara formata din Chirurgi Esteticieni si Orl-isti specializati in Chirurgie si Reconstructia nasului/sanului.

- Sunt în prezent uni dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România.

- Medici chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie, cu o vastă experiență medicală. Acestia transformă „chipuri”, remodelează corpuri și asta pentru că întotdeauna își dorește pacienți mulțumiți.

- Au reușit să își demonstreze talentul prin numeroasele cazuri complexe și complicații rezolvate in spitalele de urgenta cum ar fi Elias, Floreasca si Spitalul de Arsi.

- În prezent acestia se ocupă inclusiv cu formarea și pregătirea de noi generații de chirurgi plasticieni.

- Activitatea profesională se completează frecvent cu studii științifice și participări la congrese, workshop-uri și cursuri de specializare internaționale.

- Aparatură și tehnologie de ultima generație și tehnici chirurgicale moderne.

Medici specialisti în Chirurgie Plastică

Pacientele Noastre

Intervenții
Implant Mamar​

Ce spun pacienții noștri?​

De ce noi?

Marhaba Aesthetic, cel mai performant centru medical al frumuseții feminine și masculine, a fost deschis oficial!

Intervențiile pe care le facem nu sunt standardizate, tocmai de aceea rezultatele sunt de fiecare dată impresionante. Fiecare procedura este personalizată pentru că trăsăturile pacientului să fie evidențiate și corectate acolo unde necesar, fiind în același timp în acord cu dorințele acestuia.

Suntem conștienți de cât de mult contează imaginea în prezent, și tocmai din acest motiv tindem către perfecțiune în tot ceea ce facem. Intervențiile realizate ne recomandă și, în același timp, ne determina să fim din ce în ce mai buni și să căutăm numai performanță în acest domeniu fascinant.

Schimbările pot să fie momente cheie în viață, mai ales dacă vorbim despre schimbări importante la nivel fizic. Orice complex ai avea sau orice vis, putem să ajungem împreună la acea perfecțiune. Ai încredere în noi și îți vom redă siguranță de sine odată cu corectarea unor defecte pe care nu credeai că o să le poți elimina vreodată.

De ce am ales posibilitatea plății în rate?

Am ascultat de sugestiile pacienților noștri și am luat decizia de a ne adapta vremurilor actuale, unde situația pandemiei a influențat negativ finanțele tuturor. Obiectivul nostru este de a ajuta pe cei care ne trec pragul să arate în cea mai bună formă dorită, iar pentru îndeplinirea acestui scop suntem flexibili atunci când vine vorba de plata serviciilor prestate. Suntem orientați către rezultate, pasionați de munca noastră și de recunoașterea pe care o primim, partea financiară nu este o motivație principală pentru activitatea noastră.

Te așteptăm la Marhaba Aesthetic!​

Echipa noastră este alături de tine în permanență, beneficiezi de consultație gratuită și de sfaturile celor mai buni din domeniu. Ne-am propus să aducem lucrurile la un alt nivel, iar după operație oferim ședința de evaluare gratuită și ai parte de de suport telefonic sau online pentru orice nelămurire cu privire la tratament.